Afhuren bar

Bij wie moet ik zijn?

De Flatbar kan worden afgehuurd bij het bestuur van de bar. Om in contact te komen met het bestuur kun je een email sturen naar bestuur@bar.selwerd.nl of een berichtje sturen naar onze facebookpagina op www.facebook.com/flatbar.

Wanneer kan ik de bar huren?

De bar kan in principe iedere avond van de week worden afgehuurd. Mocht je echter de bar willen afhuren op één van onze vaste baravonden (dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag) dan zal het vrijwel altijd een openbare avond zijn die toegankelijk is voor iedereen. Op één van de overige avonden is het wel altijd mogelijk om een besloten feestje te organiseren. Zorg er in ieder geval voor dat je ruim van tevoren contact opneemt met het barbestuur!

Wat kost dat?

Het afhuren van de bar kost minimaal €70, inclusief €20 schoonmaakkosten. De huurprijs is afhankelijk van de hoeveelheid drank die wordt afgekocht. Zo kan de huurder bijvoorbeeld consumptiemuntjes afkopen voor zijn gasten á €1,20 per stuk of een fust Hertog Jan (50 liter) kopen voor €180. De gemaakte afspraken tussen de barcommissie en de huurder worden vastgelegd in het verhuurcontract. De barcommissie zal op de avond van het feest zorgen voor één of meerdere tappers, afhankelijk van het aantal gasten dat wordt verwacht.

Is er een dansgelegenheid?

De standaardinrichting van de flatbar kent geen dansvloer, maar op verzoek kan hier wel ruimte voor worden vrijgemaakt.